by napszemüveg on
augusztus 11, 2011

Revlon

Ragyogás, izgalom, innováció, minőség elérhető árakon- dióhéjban erről szól a Revlon küldetése, amelyet immár több mint 80 éve képvisel. Nem is meglepő hát, hogy a világ egyik legismertebb márkája a kozmetikumok terén. Ki gondolná, hogy mindez egyetlen körömlakkal kezdődött?

Ma már a Revlon kollekciójában szerepelnek a kozmetikumok mellett a parfümök, haj és testápoló szerek és a különféle divat-kiegészítők is, mint például a napszemüveg.  A Revlon napszemüvegek gyártója -ahogy azt megszokhattuk- egy másik, az optika piacon igen ismert amerikai cég, méghozzá a Polaroid Eyewear. Talán őket külön be sem kell mutatni, a Polaroid márkanévvel jegyzett napszemüvegek, fényképezőgépek, lencsék hazánkban is nagyon ismertek.

A két nagy név, a Revlon és a Polaroid együttműködése jó recept a sikerhez: Revlon márkanév alatt bemutatott kollekciójuk jól tükrözi a kozmetikai cég ragyogó stílusát és ehhez a Polaroid jól bevált módszerei adják a minőséget. Az eredmény egy jó megjelenésű, stílusos kollekció a hölgyeknek, középkategóriához képest meglepően kedvező árakon. Aki szeretne szép kivitelezésű, nőies napszemüveget de nem kíván kisebb vagyonokat ráfordítani, az megtalálja a számítását a Revlon modelljei között.