by napszemüveg on
augusztus 11, 2011

RETRO

A márkanév önmagában is üzenet: valami régi, új köntösben, új módon bemutatva- miközben a divat minden szegmensében reneszánszát éli a retro mint irányzat, a nevet viselő napszemüveg márka is szárnyal. A RETRO napszemüveg kis hazánk talán egyik legnépszerűbb napszemüveg márkája. S hogy miért? Nincs brand-filozófia, sem “history” ami megmondhatná,mi a hivatalos álláspont, de véleményünk szerint a következők miatt:

Jó reakció idő: A divat gyorsan változik és kevesen tudhatják előre, mi lesz a leginkább “menő” . A Retro valóban trend-érzékeny márka, figyelemmel követi vásárlóinak izlését és annak változását,hogy mindig a lehető legjobban tudja kiszolgálni őket. Mindig akad benne egy kis extravagáns íz, mert napszemüvegei nem arra készülnek,hogy bármit is leplezzenek- arra születnek, hogy feltünjenek. A Retro meglovagolja és túl is szárnyalja az aktuális trendet- így adva orrhossznyi előnyt hűséges vásárlóinak.

Megbízható minőség: Jól összerakott és kidolgozott darabok, optikai szempontból is kiválóak, védik szemünket, és ráadásul sokféle színű és fényelnyelő képességű lencsével készülnek a halványtól az egész sötétig,hogy mindenki találjon kedvére valót. Egyes fazonoknál (pl. pilóta) méret variációk is vannak, a még személyre szabottabb kiszolgálás érdekében. Az optika terén aktuális technikai megoldások sem hiányozhatnak, mint például a polarizált napszemüvegek széles választéka.

Jó árak: valljuk be, mi magyarok mindig is igencsak árérzékenyek voltunk. És a Retro nekünk készül, értünk van, így hát igyekszik mindig megtalálni azt az árat, amivel vásárlói is elégedettek lesznek.

A retro kétségkívül életérzés idehaza és ezért is érezhetjük annyira a sajátunknak a RETRO napszemüvegeket. A széles választékban, a sok jól eltalált modell között ember legyen a talpán, aki ki tud választani egy legjobbat…