by napszemüveg on
február 25, 2015

FM-PARFÜM

Nagyon sok fejtörést okozott a kérdés, hogy a különböző gyártmányú parfümöket publikáljuk-e egy oldalon. DE a válasz IGEN lett!

Hogy miért? Az eredeti parfümök nem is jelentenek kérdést. Viszont az FM parfümök néhány emberben talán kételyeket ébreszthetnek. Miért vállaltuk mégis ezt a kockázatot? Azért mert nincs kockázat. Az általunk kínált összes parfüm kiváló minőségű, amit leírunk róluk az mind megfelel a valóságnak 100%-ban. A különbség a technológiai eljárásban van, de ez miért tartana vissza minket attól, hogy kielégítsük minden látogatónk igényét?

 

EREDETI PARFÜMÖK:

Mi a garancia, hogy eredeti terméket kap?

Tisztában vagyunk vele, hogy az internetes vásárlás, bár egyre elterjedtebb és egyre hétköznapibb, de továbbra is egy bizalmi kérdés eladó és vásárló között. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy minden parfümre és illatszerre 100%-os eredetiségi garanciát vállalunk.

 

Mért merjük ezt megtenni? Mert partnereink és beszállítóink, olyan ellenőrzött kapcsolatok, akiknek a termékeik 100%-osan bevizsgáltak és 100%-ig eredetiek. A garanciát azért vállaljuk, mégis, hogy ha Ön mást tapasztalna, akkor legyen lehetősége elállni a vásárlástól.

 

Hogyan működik? Megrendeli a csomagot és boldog, mert megérkezett, de kicsomagoláskor csalódás éri, mert úgy érzi, hogy az illat nem olyan, mint amelyre régen emlékezett. Semmi gond! Jelzi nekünk, telefonon vagy e-mailben, ahol leegyeztetjük, hogy Önnek a vételár visszafizetése vagy egy másik ugyanilyen, esetleg egy másik típusú termékre jobb a csere és már intézkedünk is!

 

Mennyi időm van jelezni? Mindenkit arra kérünk, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül jelezze, ha “rendellenességet” tapasztal, és ha jelzett, akkor attól a pillanattól már ne használja a terméket.

 

Jeleztem, mi ezután a teendőm? A terméket és a számláját vissza kell juttatnia postán, a vételárat a vásárlástól függően készpénzben vagy utalással fizetjük Önnek vissza.

Mit jelent a Tester? 

100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezheznek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illatösszetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb áru mint az originált csomagolású.

 

Mért olcsóbbak a termékek, mint a drogériákban?

A nagy áruházakban a vásárlónak olyan költségeket is ki kell fizetnie, amit egy online rendelés során egy webáruház nem terhel a vásárlóra. Nincs hatalmas bérleti díj, nincs óriási raktárkészlet és nincs hatalmas stáb sem. Ezeket a költségeket nem kell az árrésbe kalkulálnunk, így a vásárlóink a legkedvezőbb árakon tudnak vásárolni.

 

FM-PARFÜMÖK

Az FM parfümök világméretű gyártója és forgalmazója a 2004-ben alapított FM Group World. Az alapanyagot a Drom Fragrances szolgáltatja, mely a következő ismert márkákat szolgálja ki: Gucci, L’oreal, Johnson&Johnson, Escada, Versace, Wella!

 

Mi az FM parfümök lényege?
Az olyan népszerű és kedvelt márkák, mint DOLCE & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Givenchy, minőségi, ellenőrzött, engedélyezett, EU-ban gyártott alternatíváját kapja meg hihetetlenül kedvező áron.

Mennyi is a parfümolaj tartalom?
Az FM parfümök parfümolaj tartalma sokkal magasabb, mint amivel az üzletekben, plázákban találkozhat. A bolti termékek ugyanis a legjobb esetben csak 12%-ban tartalmaznak parfümolajat, míg az FM parfümök egészen elképesztő számokkal bírnak:
• Női illatok 20 % parfümolajat tartalmaznak, PARFUM minőségűek és 30 ml-es a kiszerelésben kaphatóak, több, mint 100 féle kedvenc illatban.
• A férfi illatok 16 % parfümolajat tartalmaznak, Eau De PARFUM minőségűek és 50 ml-esek, és 60 különböző illatban állnak rendelkezésre.

Mit jelent a LUXUS verzió?
A gyártó a külcsínre is adott. Ezek a parfümök egyedi csomagolásban és nagyobb kiszerelésben (50 ml) találhatóak meg.

Mit jelent a HOT verzió?
Ezek a legkedveltebb illatok, amelyek 30%-os parfümolajat tartalmaznak.

Mit jelent, ha a parfüm feromont tartalmaz?
Az embereknél fontos szerepet játszanak a feromonok, ugyanis irányítják a nemi viselkedésünket és vonzóvá tesznek minket mások számára.
Az FM feromon tartalmú parfümjeinek 24 órán keresztül lehet érezni az illatát és 8-12 órán keresztül pedig a hatását. Mi is ez a hatás pontosan?

A VONZALOM!

És ezt az igéző pillantások kereszttüzében élheti meg. Maximálisan élvezheti, hogy a figyelem középpontjába kerül, mert az ellentétes nem érdeklődését, vágyát váltja ki.
Hogyan segít ebben az Ön parfüme? A FM feromon parfüm egy speciálisan előállított illatanyagot is tartalmazó, erősen koncentrált, pontos Szex Feromon keveréket tartalmazó parfüm, melynek célja, hogy jobban vonzzuk magunkhoz a másik nemet!
És egy kis segítség a hatás fokozására: fújja a feromon tartalmú parfümöt a nyakára, füle mögé, csuklójára.

Hogyan tudja megrendelni a parfümöket?
Válogasson kedvére a webshopban a parfümök közül. A megrendelését a napszemüvegekkel is kombinálhatja.
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.
Amennyiben a vásárlóhoz ez 2-12 napon belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mail formájában kerülhet sor (mail cím, telefon).

Hogyan történik a szállítás?
A rendelések teljesítését 2-12 munkanapon belül vállaljuk.
A kiszállítás az Ön által megadott címre történik, a kiszállítást a Dioptrans Kft. végzi. A kiszállítás az ország egész területén 30.000 Forintig 1200 Ft, azon felül ingyenes.

Hogyan történik a fizetés?
Kétfajta lehetőség van a termékek kifizetésére.
Amennyiben a fizetés utánvétel formájában történik, Önnek előre semmit sem kell fizetnie. Amikor kézhez kapja a megrendelt terméket, annak ellenértékét a futárnál tudja kiegyenlíteni.
Illetve van lehetőség előre utalni is a bankszámlákra.
Bankszámla szám: K&H Bank Zrt. 10400140-50526677-71701004

A parfümök visszaküldése:
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia:
A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!