by napszemüveg on
június 10, 2015

ESTABLISHED napszemüveg

Márkatörténet

A márka egy Ausztrál tervező tulajdona, melyet 2012-ben hozott létre. Célja a piacon fellelhető kereskedelmi rés kitöltése, mégpedig stílusos, minőségi és e tulajdonságokhoz mérten kedvező áru napszemüveg piacra vezetése. A piacra vezetés az ausztrál nyár szerint 2012 nyarán történt meg, ez az ESTABLISHED napszemüveg. A magyarországi forgalmazás 2014 ősszel indult meg.

A napszemüveg gyártása
Prémium anyagokból, prémium minőségű napszemüveg! A napszemüveg, egy nemzetközi összefogás eredménye képen jöhetett létre. Az acetát műanyagokkal kezdődik minden, melyet a híres-neves Mazuhelli gyár állít elő. A gyár garantálja a legjobb minőségű műanyagokat, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a műanyagok feltalálása óta a piacon van (1849 óta). A kész műanyag kereteket Hong-Kongba küldik. A lencsék, szintén ide érkeznek, a németországi Zeiss gyárból, mely a világ legjobb minőségű lencséit állítja elő. A ZEISS több mint 160 éve járul hozzá a technológia előrehaladásához – megoldásokkal a félvezető-, autó- és gépipar, az orvosbiológiai kutatás és az orvostechnika, valamint szemüveglencsék, fotó és film objektívek, távcsövek és planetáriumok számára. Az összeszereléshez szükség van a zsanérokra, melyek szintén német országból érkeznek. A minőségi ezüstözött, 5 pontos anti allergén szemüveg csatok, vagy más néven zsanérok a megfelelő tartást biztosítják. Az összeszerelést kézzel végzik egy Hong-Kong-i szobrászműhelyben, majd a lecsomagolt napszemüveg Ausztráliába érkezik.

A formavilág
A tervező nem titkoltan, terveihez elővett, régi jól bevált formákat, majd kicsit újragondolva, megjelentette saját termékeit. A régi formák mellett, természetesen új, stílusos dizájnnal is megjelent. Az új napszemüvegformák megjelenése, mindig az ausztrál nyárhoz igazodva történik.

Minőségi követelmények
1. Acetát műanyag
Az acetát műanyag számos mai modern és márkás napszemüvegnek biztosítja a keretét. Hogy miért? Fontos a színek variálhatósága, a tartósság, masszívitás és nem utolsó sorban a súly.
2. Zeiss lencsék
A Zeiss lencsék, a maximális UV védelemmel vannak ellátva. Anyagukban védenek a káros sugaraktól, nem csak egy felvitt anyag réteg biztosítja a védelme. Lencséink nagy része színterápiás hatással is van az emberre, hangulat javítási képessége bizonyítható.
A lencsék nagy része az Európai Unió által besorolt 5 kategóriából a 2,3 és 4. kategóriában találhatóak meg.
A színterápia mellett, a különböző színű lencsék, nevezhetőek precíziós lencséknek, kontrasztosabbá, vagyis élesebbé teszik a látást.

Kínálatunkban megtalálhatóak a polarizált lencsék is.
Összességében az ESTABLISHED napszemüvegek a 100% védelem mellett különböző pozitív hatással vannak a szervezetre. Kimagaslóan jó minősége mellett, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb és legstílusosabb napszemüveget.
Miért válasszák az Established napszemüveget?
Napszemüvegeink a piacon fellelhető, több optikus által is alátámasztottan, a legjobb minőséget képviselik. Ezen minőségi követelményeknek megfelelő stílusos napszemüvegek jellemzően a több 100 ezer forintos kategóriában elérhetőek, ezzel szemben az ESTABLISHED napszemüvegek az előbb említett árkategóriának a töredékéért elérhetőek. A 100% védelem mellett különböző pozitív hatással vannak a szervezetre. Kimagaslóan jó minősége mellett, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb és legstílusosabb napszemüveget.