by napszemüveg on
május 27, 2015

Esprit napszemüveg

esprit-logo

A fiatalos életstílust megtestesítő, nemzetközi ESPRIT márka a megfizethető luxus jegyében kínálja termékeit. A Csoport 12 bevezetett termékcsaláddal rendelkezik a női, férfi és gyermekruházat, a fiatalos divatcikkek, cipők és különféle kiegészítők szegmensében. Hatszázhatvan közvetlenül irányított kiskereskedelmi üzlettel és 11 450 nagykereskedelmi értékesítési hellyel rendelkezik világszerte. Az egyedi stílusú ESPRIT ruhák és kiegészítők tervezői mindig a vásárlót állítják a középpontba. A termékek az ESPRIT alapfilozófiája szerint napjaink modern életstílusát tükrözik. A vásárlók azért választják az ESPRIT-et napjaink zsúfolt divatpiacán, mert termékei modernek és stílusosak, mégsem követik szolgai módon a tiszavirág életű divattrendeket. Az ESPRIT a legmagasabb szakmai normákat követi: folyamatosan ellenőrzi termékei minőségét, méretezésük pontosságát, és állandó beruházásokkal fejleszti tovább gyártási technikáját. Az ESPRIT nemzetközi tervezői csapata minden évben 12 termékcsaládban jeleníti meg a cég filozófiáját és márkaértékeit. Az ESPRIT egyedi, stílusos, érzéki termékei segítenek kibontakoztatni viselőjük személyiségét és növelni önbizalmát. Ennek köszönhető, hogy a vásárlók nagyon hűségesek a márkához: az ESPRIT-nél ágazati összehasonlításban is kiugróan magas a visszatérő vásárlók aránya. Az ESPRIT nem az életkorra, hanem az életstílusra és az attitűdre helyezi a hangsúlyt. Ez az a közös szál, az a nemzetközi nyelv, amit a vásárlók igazán értenek és értékelnek

 

Az Esprit márka a fiatalos életstílust képviseli. Az exluzív, ugyanakkor megfizethető kiegészítőivel stílust teremt a hétköznapokban is, már 1995 óta!

Esprit napszemüvegek széles választékban! Minden Esprit napszemüveg UV 400 szűrős,  így védi a szemet az ultraibolya sugárzástól. Modern, elegáns formák, változatos színek! Válogasson termékeink között, hogy megtalálja az önhöz legjobban illő modellt!