by napszemüveg on
május 27, 2015

Caterpillar napszemüvegek

cat

A CAT márkanév strapabíró, mérnöki pontossággal megtervezett termékeket fémjelez, és azok számára készül, akik teljesítményre és egyúttal hordható stílusra vágynak. A Caterpillar termékek mindenhol az egész világon, a kiváló minőség, a jóminőségű felszerelések elismert szimbolumává tették a CAT márkát.
CAT optikai kereteinek mindegyik modellje pillekönnyű, kényelmes és elég rugalmas ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi terhelésnek, és egyúttal kényelmes viseletet biztosít. A különböző fazonok bármilyen arcformához illenek. Az alapanyagok rendkívül könnyűek és rugalmasak.A csatlakozások és csuklópántok igen kis tűréssel, rendkívül precíz kialakítással készülnek. A kollekció kiemelt tulajdonságai a lengéscsillapítóként működő rugós csuklópántok, a gumival ellátott emlékező műanyag szárak.


VÉDELEM-ÁLLÍTHATÓSÁG-NAGY ELLENÁLLÓKÉPESSÉG
Ezek a kulcsszavak jellemzik legjobban a CAT napszemüveg-kollekción végzett legújabb,egyedi újítások mögött álló koncepciót. Mindegyik modell megfelel a CE EN166, ANSI.Z87.1 és AS/NZS 1337 nemzetközi biztonsági szabványoknak.
A CAT napszemüveg kollekciójában olyan modellek is megtalálhatók, amik teljes mértékben állíthatók: abszolút szabályozható a szárak hosszúsága, valamint a lencsék dőlésszöge egy ügyesen megtervezett racsni-rendszernek köszönhetően. Minden ponton, ahol a szemüveg az arccal érintkezik, puha,öntött szilikongumi elemek vannak elhelyezve,amelyek kényelmes, csúszásmentes,aktív illeszkedést biztosítanak.
A polikarbonát lencsékkel kombinálva ezek a szemüvegek a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket.
Caterpillar ütésálló napszemüveg: ideális az utakon űzött sportokhoz,quadozáshoz,go-kartozáshoz, szabadtéri tevékenységkhez, kertészkedéshez, házimunkához és barkácsoláshoz.
Az emberek bíznak a CAT-ben. Nemcsak munkagépeiben,hanem minden termékében, amivel hétköznapi emberek nem hétköznapi dolgokat visznek véghez-és a tökéletes látás ehhez életszükséglet minden nap, minden formában.
A Caterpillar márka kereteit az 1988.-ban alapított angol Inspecs gyártja.