by Napszemüveg on
március 6, 2011

Arvis

Hosszú utazások után szeret sokáig aludni. Szeret teát kortyolni a villa verandáján, ahol időről időre elvonulhat a külvilágtól. Tiszta selyemből készült kék sportkabátjában beindítja XK120-as Jaguárjának motorját, amely a szabadság érzetét nyújtja számára, lehetőséget, hogy szabadon száguldhasson hőn áhított luxus úticélja felé, finom és előkelő módon.

Mindig olyan dolgokat választ magának, amelyek hűen tükrözik személyiségét: határozott, megbízható, ám ugyanakkor eredeti és szenvedélyes. Stílusa elegáns, de laza, mindig tökéletes minden helyzethez illik. Kedveli a fontos kiegészítőket, például az ARVIS-t- a márkát, amely minden másnál jobban reprezentálja a sikeres férfi életstílusát, aki -éppen ezért- soha nem elégedett, és tökéletességre vágyik…Minden pillanatban!

Az ARVIS tökéletes azok számára,akik a legjobbat akarják az élettől, kifinomult és ragyogó módon megvalósítva azt a vágyukat, hogy kitünjenek a többiek közül, úgy, hogy nem kell lemondaniuk az olyan férfias igényekről sem, mint a praktikum, megbízhatóság és a minőség. Az ARVIS olyan szemüvegeket kínál, amelyek a könnyedén elegáns stílust összehasonlíthatatlanul jó illeszkedéssel párosítják. Tökéletesen kényelmes kiegészítőt,amely alkalmazkodva viselőjének minden mozdulatához, stabilitást és harmóniát biztosít.

Az ARVIS, mely a kényelem kellemes érzésével ajándékozza meg viselőjét, elbűvöl a modellek eredeti stílusú kialakításával, melyek multifokális lencsék illesztésére is alkalmasak. A 40-es évek retro-stílusú, ugyanakkor divatos formatervezése, melyet a legismertebb divattervezők ajánlanak minden részletében tiszta vonalú, és egy ismételten újjáéledő divatot tükröz. Ez egy olyan korszak, amely a harmadik évezred emberét saját nyelvén szólítja meg. Egy elmúlt korszakról mesélnek, amely sohasem volt még ennyire divatos.

A kollekcióra jellemző különösen divatos részlet kétségtelenül a szárak valódi bőr borítása, amely a keretek teljes mértékű rugalmasságának biztosítása érdekében vízálló.

A márka kiegészítőként sportos és klasszikus vonalú órákat is készít, amelyeket nagy precizitású svájci technológia és osztrák formatervezés jellemez. Az exkluzívitás biztosítéka, hogy az órákat csak korlátozott számban gyártják.