by napszemüveg on
május 21, 2015

Arctica Napszemüvegek

arctica_logoAz Arctica márka alapvető célja, hogy magas minőségű sportfelszereléssel lássa el vásárlóit. Gyártóként folyamatosan tesztelik és fejlesztik termékeiket, hogy megfeleljenek a szezonról szezonra változó igényeknek és elvárásoknak. Ha Arctica szemüveget vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy időtálló és magas technológiával készült terméket vásároltál. A márka a lencsék mellett egyéb kiegészítőket is gyárt. A nálunk széles választékban kapható napszemüvegek egytől egyig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A lencsék nem csupán az adott időjárási viszonyoknak megfelelően cserélhetők, de polarizáltak és még az extrém látási viszonyok között is segítenek a kontrasztok kiemelésében. Mivel a sportolás és a gyors mozgás esetében a megfelelő látás biztosítása igen fontos tényező, a sí- és napszemüvegek lencséi és kialakítása minden esetben a legjobb láthatóságot szolgálja.

A napszemüveg márkája egyben meghatározza annak minőségét is. Az Arctica elsősorban designos formájáról és minőségi anyagáról híres. Minden korosztály és mindkét nem megtalálja számára az ideálisan illeszkedő, divatos napszemüveget.

Az Arctica napszemüveg sport változatai nem csak magas minőségükről és formájukról ismertek, hanem azokról a különféle lencsetípusokról is, amelyekkel megvásárolhatók.

Nem csak hagyományos UV szűrős lencsével kapható, hanem cserélhető lencsével, dioptriás lencsével, polarizált vagy fotokróm lencsével. Az Arctica így ideális választás sporthoz, egyéb szabadidős tevékenységhez vagy a minden napi életünkhöz, autóvezetéshez.

Kiváló választás, ha funkciója miatt választjuk, és akkor is, ha a divat miatt esik rá választásunk. Férfiak és nők, gyerekek és sportolók egyaránt megtalálják a számukra ideális formát és színt, ami természetesen elvárható egy márkás terméktől.

Viselete nem csak divat, szemünket a 100%-os UV szűrő védi, s a polarizált lencséknek köszönhetően pedig kiszűri a különféle felületekről visszaverődő fény 99%-át. Ha a tökéletes látásról van szó, erős napfényben, víz közelében, vagy télen, mikor vakító hótakaró borítja a tájat, az Arcticában teljes mértékben számíthatunk.

A stílusos, páratlan formavilággal rendelkező Arctica napszemüveg magas minőségű darabjai között mindenki megtalálja a számára ideálisat.