by napszemüveg on
március 24, 2011

Akciós szabályzat: party szemüveg akció

“Party szemüveg akció”

Akciós Szabályzat

Webáruházunk akciót hirdet a következő feltételekkel:

Akció időtartama: 2011. március 24.-től 2011. május 30. 24.00 óráig

Az akció leírása:

Az akció időtartama alatt minden darab Mission és Retro márkájú napszemüveg vásárláshoz a vásárló 1 db ajándék party szemüveget kap, amelyet a napszemüveggel együtt szállítunk ki. Az ajánlat csak az akció időtartama alatt rögzített megrendelésekre érvényes.

Az akció feltételei:

Az akcióban CSAK a webáruház Mission és Retro márkájú napszemüveg kollekciója vesz részt. Az ajándék igénylésének feltétele a megfelelő kupon kód megadása. Az ajándék party szemüveget a vásárló a megvásárolt termékekkel egy csomagban kapja meg.

Az akció más szemüvegkeretekre, napszemüvegekre vonatkozó akciós ajánlatunkkal nem vonható össze.

Amennyiben a vásárló utóbb a vásárlástól való elállás jogát kívánja gyakorolni, és a termék valamint az ajándék party szemüveg átvétele már megtörtént, az ajándékot a vásárló köteles sértetlen állapotban visszaküldeni a termékkel együtt. Amennyiben ez nem történik meg, úgy annak árát leszámítjuk a visszafizetendő összegből. A party szemüveg fogyasztói ára 1100 HUF/darab.

Az akció részletei:

Három szín : lila, fehér és fekete party szemüveget lehet ajándékként választani. Az ajándékot a vásárló a következő módon tudja megigényelni:a vásárlás során a kiválasztott Misson vagy Retro napszemüveget a kosarába helyezi, majd a kosár megtekintésekor a Kupon kód mezőbe beírja a választott színt pl: lila partyszemüveg és ezt a kupont hozzáadja a kosarához. Egy megrendeléshez technikai korlátok miatt egy kupon érvényesíthető, amennyiben a vásárló több az akcióban résztvevő napszemüveget is rendelt, további egyeztetés során dönthet arról, hogy milyen színű party szemüvegeket választ ajándékként. Az egyeztetés emailen az info@napszemuvegek.com címen vagy telefonon a 76358016-os telefonszámon lehetséges. Egyeztetés hiányában az érvényesített kupon szerinti színből küldünk annyi darab party szemüveget,ahány akciós napszemüveget a vásárló megrendelt.